51 79 16 00 post@haugstadmobel.no

Skreddersydde kvalitetsmøbler i over 70 år

2016 var et jubileumsår for Haugstad Møbel, der vi med glede kunne se tilbake på 70 år med innovativ satsning og god vekst!

Haugstad Møbel sitt første fabrikkbygg ble reist i Vigrestad sentrum i 1946. Fremoverlente ledere så raskt at fabrikken måtte utvides, og det skjedde flere ganger, inntil det ikke var mer tomt å bygge på. I 1963 flyttet fabrikken til industriområdet på Vigrestad i nye, moderne lokaler, hvor fabrikken er den dag i dag.

Etter krigen var det lav tilgjengelighet på maskiner, så den første maskinen ble bygget med hjelp fra en lokal smed. En moderne maskinpark for rasjonell produksjon ble etter hvert anskaffet, og den første CNC-styrte borre- og fresemaskinen kom på plass allerede i 1989. Nyskapende tenkning har alltid preget Haugstad Møbel, noe som har resultert i hele fem datastyrte maskiner i produksjonen. En solid maskinpark og kostnads- og produksjonseffektive løsninger gjør oss slagkraftige og konkurransedyktige i markedet.

Haugstad Møbel produserer i dag et bredt spekter av møbler, med hovedfokus på skole- og barnehagemøbler, kjøkken, kontormøbler og spesialmøbler/innredninger. Vi skreddersyr møbler i tett dialog og samarbeid med kunden. Dette har resultert i blant annet spesialkolleksjoner for enkeltforhandlere og spesialinnredninger for interiørarkitekter.

Når vi nå har tatt fatt på nye 70 år, er det med både spenning og begeistring vi går et krevende marked i møte. Stadig større krav til dokumentasjon og større konkurranse fra importmarkedet skjerper konkurranseinstinktet vårt. Vi legger nå all vår tyngde og årevis av erfaring i å produsere mer effektivt og finne gode løsninger sammen med våre kunder og leverandører. Haugstad Møbel går inn i fremtiden med høye ambisjoner, der vi skal være konkurransedyktige på pris, kvalitet, service og leveringsdyktighet.

Vi var stolte og takknemlige for å feire 70 år. Samtidig ønsker vi alle eksisterende og nye kunder velkommen til å skrive en ny historie sammen med oss de neste 70 år.

Tradisjonsrik og fremadrettet møbelprodusent på Jæren
Jærsk drivkraft, norsk kvalitet, unike løsninger! Dette er verdier Haugstad ønsker å stå for og jobbe etter når vi nå skal gå fremtiden i møte.

Jærsk drivkraft skal signalisere at vi er en lokalt forankret norsk bedrift, som ønsker å satse og bygge arbeidsplasser i Norge. Mye av norsk industri forsvinner som et resultat av utflagging til andre land. Haugstad skal holde seg konkurransedyktig gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, effektive og innovative løsninger,  smart innkjøp og den arbeidsomheten og drivkraften som Jæren er kjent for.

Norsk kvalitet signaliserer at vi opprettholder en tradisjon for å produsere topp kvalitet, der vi i samspill med kunden får levert riktig vare til riktig kvalitet og riktig pris etter kundens ønske. Norske varer produsert i Norge er kjent for å være eksklusive og av topp kvalitet internasjonalt. Dette ryktet vil vi være med på å opprettholde.

Unike løsninger er et av varemerkene til Haugstad. Omstillingsdyktighet og kreativitet gjør at vi finner unike løsninger i tett dialog med våre kunder. Vi produserer møbler etter interiørarkitekters ønsker, der vi tilpasser og produserer unike møbelkolleksjoner for de kundene som måtte ønske dette. Alt handler om god kommunikasjon med våre kunder, for å finne den beste og mest konkurransedyktige løsningen for hvert enkelt prosjekt.

SE VÅRE ARBEIDSOMRÅDER
Møbel
Kontakt
Kjøkken
Kontor
Helse og institusjon
SE VÅRE ARBEIDSOMRÅDER